Zilele românilor de pretutindeni

Studenții specialităților:
𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞, 𝐓𝐮𝐫𝐢𝐬𝐦 ș𝐢 𝐀𝐠𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭
𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 ș𝐢 𝐥𝐨𝐠𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜ă
însoțiți de distinsele Doamne Natalia Antoci și Adriana Buzdugan
au avut plăcerea de a participa, în perioada 25-28 mai 2023, la ,,𝐙𝐢𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐋𝐎𝐑 𝐃𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐓𝐔𝐓𝐈𝐍𝐃𝐄𝐍𝐈”, organizată la București, la care a participat și Dnul Igor Șarov, Rector al Universității de Stat din Moldova, ca invitat de onoare!
Evenimentul a fost organizat sub înaltul patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România și a cuprins o serie de manifestări culturale artistice și științifice, cum ar fi: expoziții, concerte, conferințe și seminare care au promovat și au sărbătorit cultura, tradițiile și valorile românești.
An de an „Zilele ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI” marchează recunoașterea și apreciere contribuției însemnate pe care românii din afara frontierelor o aduc la prezentarea României ca imagine de țară și la păstrarea identității și a valorilor culturale românești în străinătate. Această sărbătoare este o ocazie de a onora diaspora română și comunitățile istorice.
Trasmitem cele mai sincere mulțumiri și aprecieri Departamentului Românii de pretutindeni din Republica Moldova pentru invitație și pentru oportunitatea de a participa la acest eveniment unic și foarte important pentru comunitatea românilor basarabeni!