Săptămâna Educației Financiare

În perioada 21.03-27.03.22 se desfășoară Săptămâna Educației Financiare, iar Fundația pentru Educația Fianciară OK se implică activ organizând mai multe traininguri pentru studenții din Republica Moldova.
La 24 martie 2022 în cadrul Săptămânii Educației Financiare, a fost organizată o instruire offline pentru studenții Universității de Stat din Moldova, Facultatea de Științe Economie, în care Greta Hîncu, trainer finaciar, Fundația pentru Educația Fianciară OK a vorbi despre:

  • Pilonii de bază ai educației financiare
  • Planificarea bugetului personal
  • Pașii spre siguranța financiară

Fundația pentru Educație Financiară OK vine cu un proiect inovativ pe piața din Republica Moldova privind promovarea educației financiare. Obiectivul Fundației este de a susține și promova o atitudine financiară responsabilă în rândul copiilor, tinerilor și adulților din Republica Moldova. Dezvoltăm aptitudini financiare, economice și de gestionare a resurselor, astfel încât fiecare participant să conștientizeze modul în care banii sunt cheltuiți, economisiți, împrumutați, investiți. Toate Programele de educație financiară sunt gratuite. Trainerii Fundației au fost instruiți de către experți europeni, cu o vastă experiență în domeniul educației financiare.