Moldova Tourism Forum, ediția a II-a

‼️ Studenții specialităților:
👉 Servicii Hoteliere, Turism și Agrement;
👉 Marketing și logistică
Precum și cadrele didactice din cadrul Departamentului Economie, Marketing și Turism, #USM,
🤝 participă activ la lucrările evenimentului Moldova Tourism Forum, ediția a II-a, organizat de Agenția de Investiții «Invest Moldova», în parteneriat cu Ministerul Culturii.
🗓 Evenimentul național este dedicat industriei turismului, care reunește experți naționali și internaționali, reprezentanți ai guvernului și instituțiilor de stat, reprezentanți ai sectorul asociativ și ai mediului de afaceri din domeniu.
🎯 Scopul principal al evenimentului este stabilirea unui plan de acțiuni concrete care să impulsioneze și susțină procesul de dezvoltare a unei industrii puternice, bazate pe durabilitate și inovație.
🌳 Industria turismului din Moldova a trecut printr-un șir de transformări în ultimii ani, iar pandemia a determinat o schimbare majoră în preferințele turiștilor la nivel internațional și, astfel, o necesitate stringentă de adaptare a ofertei la cerere. Forumul oferă o platformă de discuție și creează o punte între prestatorii de servicii de turism, reprezentanții instituțiilor care reglementează domeniul și turiștii care accesează aceste servicii.

💐 Mulțumim organizatorilor pentru invitație și pentru spiritul participativ în formarea de competențe profesionale în rândul studenților!