Masă rotundă: „Promovarea principiilor responsabilității sociale în rândul tinerilor”

🌼 Masă rotundă: „Promovarea principiilor responsabilității sociale în rândul tinerilor” a constituit un eveniment interdisciplinar organizat de Departamentul Economie, Marketing și Turism în parteneriat cu Biserica Universității de Stat din Moldova.
🎯 Scopul evenimentului a constituit semnarea unui acord de parteneriat în vederea desfășurării acțiunilor comune de interes social pentru analiza și promovarea potențialului turistic al lăcașelor de cult din Republica Moldova, cu participarea studenților specialităților economice.
În cadrul evenimentului au participat, cu comunicări,
👍 masteranzii programului Istoria și Cultura Religiilor,
precum și studentele specialităților:
👍 Marketing și logistică
👍 Servicii Hoteliere, Turism și Agrement.
🤗 Sentimente de admirație și recunoștință transmitem Părintelui Octavian Moșin pentru deschidere în organizarea acestui eveniment și pentru donația unui raft de cărți, despre cele mai importante lăcașe de cult din țara noastră, care vor servi în calitate de suport informațional pentru studenții Facultății de Științe Economice.
💐 Deoarece la Universitatea de Stat din Moldova prietenia vine înaintea oricărei discuții, vom continua să promovăm valoarea respectului și responsabilității sociale în rândul discipolilor noștri.

👏 Aducem mulțumiri tuturor participanților pentru implicare activă în discuții și Vă invităm să participați și în cadrul altor evenimente similare!