Laborator dezvoltat în cadrul proiectului Moldova Higher Education Leadership and Management

Laborator dezvoltat în cadrul proiectului Moldova Higher Education Leadership and Management urmărește drept scop promovarea și susținerea înțelegerii și aplicării practice a conceptelor economice, precum și dezvoltarea abilităților practice în domeniul afacerilor și economiei. Acest laborator își propune să fie un mediu în care studenții să poată aplica cunoștințele teoretice dobândite în cursurile facultății de Științe Economice prin intermediul activităților practice și a proiectelor concrete.
Activități desfășurate în cadrul laboratorului includ:
Seminare, Workshop-uri și Training-uri Practice: Organizarea de workshop-uri și training-uri practice pentru a dezvolta abilități specifice domeniului economic, cum ar fi analiza financiară, planificarea strategică și comunicarea în afaceri.
Evenimente de Dezbateri și Conferințe: Organizarea de evenimente periodice de dezbateri și conferințe cu participarea experților din domeniul economic, oferind studenților șansa de a înțelege mai bine aspecte contemporane și tendințe economice.
Simulări și Jocuri Economice: Organizarea de simulări și jocuri economice pentru a oferi studenților oportunitatea de a aplica conceptele teoretice într-un mediu simulat al unei economii.
Proiecte de Cercetare Aplicată: Inițierea și desfășurarea de proiecte de cercetare aplicată în domeniul economic pentru a aborda problemele practice și pentru a propune soluții concrete.
Antreprenoriat și Dezvoltare de Afaceri: Sprijinirea și încurajarea spiritului antreprenorial prin facilitarea dezvoltării de planuri de afaceri, mentorat și susținere în demararea unor proiecte de afaceri mici.
Parteneriate cu Industria: Stabilirea de parteneriate cu companii și organizații relevante pentru a oferi studenților posibilitatea de a lucra în proiecte reale și a obține experiență practică în lumea afacerilor.
Scopul Laboratorului este de a contribui la formarea unei generații de profesioniști în domeniul economic, pregătiți să facă față provocărilor complexe ale mediului de afaceri modern.
Misiunea laboratorului constă în formarea de specialiști competitivi și inovatori pentru domeniile activității economice, precum și asigurarea unui mediu educațional eficient pentru dezvoltarea instituțiilor de învățământ superior.

Aud. 331 – Responsabil: dna Bulat Veronica, dr., conf. univ.;

Nr. Denumirea Activului
1. Dispozitiv Security HAB titlu gratuit 1/4065.72
2. Echipament radio (acces point) NiktoTik waPac titlu gratuit 1/2140.00
3. Panou interactiv i3 Tehnologie i3 TOUCH EX titlu gratuit
4. Microfon radio titlu gratuit
5. Prezidiu electronic/ digital TEMAS TM23S titlu gratuit
6. Imprimanta MFD Canon i-Sesys MF 445dw titlu gratuit 1/6890.00
7. Computer de birou All-in-One titlu gratuit (15746.00)
8. Computer de birou All-in-One titlu gratuit (15746.00)
9. Computer de birou All-in-One titlu gratuit (15746.00)
10. Computer de birou All-in-One titlu gratuit (15746.00)
11. Computer portabil Model I(Laptop Type I) titlu gratuit

Activitățile desfășurate în Laborator dezvoltat în cadrul proiectului Moldova Higher Education Leadership and Management

Evaluarea finală pentru modulele de studiu: Marketing internațional (titular de curs: Antoci Natalia) Metodologia și etica cercetării în marketing (titular de curs: Todorova Ludmila)

𝐌𝐞𝐭𝐨𝐝𝐚 𝐏𝐁𝐋 (Project Based Learning) 𝐝𝐮𝐩ă 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐌𝐚𝐚𝐬𝐭𝐫𝐢𝐜𝐡 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐥 𝟓-𝐥𝐞𝐚 𝐚𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐞𝐜𝐮𝐭𝐢𝐯 î𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝e 𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫: 𝐒𝐭𝐮𝐝𝐢𝐢 î𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭𝐢𝐧𝐠 Astăzi, s-a desfășurat evaluarea…

Parteneriat ca rezultat al unei lecții practice

Prin găzduirea unei prelegeri cu un invitat din mediul de afaceri, ne străduim să oferim cea mai plină de satisfacții și mai interesantă experiență de învățare pentru studenții noștri. Astăzi…