Finalizarea Atelierului de instruire „Egalitatea de gen în turism” dezvoltat în cadrul proiectului “EMPOWERING YOUNG WOMEN: SUSTAINABLE LIVELIHOODS THROUGH TOURISM IN MOLDOVA”!

Suntem încântați să anunțăm finalizarea Atelierului de instruire „Egalitatea de gen în turism” dezvoltat în cadrul proiectului “EMPOWERING YOUNG WOMEN: SUSTAINABLE LIVELIHOODS THROUGH TOURISM IN MOLDOVA”!
Facilitat de Diana Lazăr, Rodica Jardan, Natalia Iachimov, Experte în turism și egalitate de gen, acest atelier a contribuit la dobândirea abilităților de adaptare a dimensiunilor de gen în sectorul turismului din Moldova.
Mulțumiri speciale distinselor Doamne Lucy Ferguson și Daniela Moreno, Traineri și Consultanți în Egalitate de Gen de la FACILITATING FEMINIST FUTURES, pentru contribuțiile lor inestimabile în dezvoltarea acestui program.
Obiectivele instruirii au vizat:
Înțelegerea de ce contează egalitatea de gen în turism și cum poate promova emanciparea femeilor în Moldova.
Revizuirea provocărilor cu care se confruntă femeile în industria turismului, atât la nivel local, cât și global.
Explorarea practicilor bune existente în emanciparea femeilor în sectorul turismului.
Identificarea pașilor concreți pe care diverse părți interesate îi pot lua pentru a spori egalitatea de gen și emanciparea femeilor în industria turismului din Moldova.
Cu inițiative precum acestea, nu doar ne imaginăm un viitor mai inclusiv și echitabil pentru turism, ci lucrăm și activ la realizarea acestuia.
Această activitate a fost posibilă cu sprijinul acordat de proiectul “EMPOWERING YOUNG WOMEN: SUSTAINABLE LIVELIHOODS THROUGH TOURISM” ÎN REPUBLICA MOLDOVA, susținut de: UN Tourism, Ministerul Culturii Republicii Moldova, Agenția Invest Moldova, Universitatea de Stat din Moldova. Opiniile exprimate în această informație sunt ale autorilor și nu reflectă neapărat viziunea Partenerilor Proiectului