Opinii ale absolvenților

Absolvenții programelor noastre de studii apreciază calitatea înaltă a programelor de studiu, a profesorilor și a resurselor oferite de Universitatea de Stat din Moldova pentru a dezvolta cunoștințe solide și abilități relevante în domeniul marketingului și turismului.
Oportunitățile de dezvoltare a crierei prin programele de stagii de practică la companiile de top din ramură contribuie semnificativ la facilitarea accesului absolvenților pe piața muncii și la dezvoltarea carierelor lor în industrie.
Studenții au numeroase ocazii de a aplica cunoștințele în practică, inclusiv prin proiecte de cercetare, stagii și colaborare cu mediul de afaceri, iar odată ajunși absolvenți participă în calitate de mentori pentru alți studenți încadrați la studii.
Programele noastre de master pun accentul pe dezvoltarea abilităților transversale precum comunicarea, rezolvarea de probleme, dezvoltarea de proiecte proprii și dezvoltarea gândirii strategice, pregătindu-i pe absolvenți pentru provocările din domeniul marketingului și al turismului.