Opinii ale absolvenților

NEPOTU LUCIA
Program de master Administrarea Afacerilor, grupa M_AAF191, promoția 2021
Au fost doi ani de studii de masterat la programul Administrarea Afacerilor care nu se uită, doi ani de dezvoltare și de cunoaștere. A fost o perioadă fericită în care am avut parte de profesori extrem de buni care mi-au oferit cu generozitate din cunoștințele și experiențele lor, și colegi foarte buni care mai presus de toate mi-au fost prieteni.
Aici am găsit apreciere, respect și excelență academică. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este faptul că am înțeles că nimic nu este imposibil, nimic nu este peste puterea mea, dacă vreau aceasta cu adevărat.
Mulțumesc departamentului Administrarea Afacerilor pentru toate lecțiile, printre care și cea de viață. Am făcut o alegere de care sunt mândră.

ADAM DOINA
Absolventa specialității Business şi Administrare, promoţia 2021
Pot spune cu siguranță că a fost cea mai bună alegere să vin la această specialitate în cadrul Departamentului Administrarea Afacerilor. Obiecte diverse și interesante care îți oferă posibilitatea să înțelegi ce-ți place mai mult și deja singur să te aprofundezi în acel aspect.
Disponibilitatea informațiilor plasate pe platforma educațională moodle, predarea centrată pe student este ceea ce este foarte actual pentru formarea viitorului specialist. Procesul educațional combină studiile în auditorii și un bloc mare de muncă independentă, studiul individual, care este supravegheată de profesorii Departamentului Administrarea Afacerilor. Atmosferă binevoitoare în sălile de studii, între studenți și profesori. În cea mai mare parte, profesorii implementează o abordare orientată spre practică în prezentarea cunoștințelor, în special în disciplinele de specialitate. Învățământul la distanță a fost bine organizat în timpul epidemiei de coronavirus. Universitatea oferă o bază bună pentru o viitoare carieră, nu regret alegerea mea.

ALBINA VITALINA
Absolventa specialității Business şi Administrare, promoţia 2021
Frumoasă specialitate Business și Administrare, aici le înveți pe toate, mi-a plăcut diversificarea de obiecte pe care le-am avut în acești 3 ani,toate interesante și captivante . Mulțumim lectorilor,profesorilor ,din cadrul Departamentului Administrarea Afacerilor, care ne-au ghidat , mereu am fost plăcut surprinsă de Dedicația profesorilor de la USM !
Profesorii prietenoși, oferă nu numai cunoștințe excelente, ci și întotdeauna ne ajutau cu toate întrebările cu care ne adresăm.
Sunt foarte mulțumită de componența profesorilor, avem un personal didactic foarte profesionist. Orele aveau un puternic accent practic. Prelegeri interesante și exemple simple oferite de profesorii Departamentului Administrarea Afacerilor ne-au ajutat să înțelegem cele mai dificile momente în predarea diferitor discipline de studii. Întotdeauna am primit răspunsuri competente la toate întrebările mele și sfaturi valoroase pentru orice situație!

DIACONU DIANA
Absolventa specialității Business şi Administrare, promoţia 2021
Sunt absolventă a Universității de Stat din Moldova și anume a facultății Științe Economice specialitatea Business și Administrare.
Efectuând studiile în cardul universității USM, am avut parte de o experiență extraordinară, am cunoscut profesori bine pregătiți în domeniul Științelor Economice, sunt recunoscătoare pentru faptul că au creat condiții pentru integrarea studenților inclusive a mea în mediul academic și în care am fost încurajați să ne exprimăm propriile gânduri și opinii.
Mulțumim, profesorilor că ne-au făcut să fim curioşi pentru a cunoaşte lucruri noi.

 

DVOREȚCHI VICTOR
Absolvent a specialității Business şi Administrare, promoţia 2021
Sunt absolvent ai Universității de Stat. Facultatea Științe Economice, specialitatea Business și Administrare. Fiind șef al promoției anului 2021, aduc sincere mulțumiri tuturor cadrelor didactice, îndeosebi ai Departamentului Administrarea Afacerilor, care au sculptat un viitor om de success dar și nu în ultimul rând au creat o cale către lumea afacerilor!
Pot afirma cu certitudine, că Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea Științe Economice, Departamentul Administrarea Afacerilor este cheia pentru a descuia ușile către marele realizări în viață.
Pe parcursul anilor de studii m-am confruntat cu diverse greutăți, obstacole, dar totodată am avut parte de cei mai frumoși ani, cele mai frumoase și deosebite amintiri, emoții de nedescris, motivație pentru a merge mai departe și nu în ultimul rând am creat în mine un viitor șef demn de admirat și respectat.

 

 

GUJA ANATOL
Absolvent a specialității Business şi Administrare
Universitatea este o parte importantă în viața fiecărei persoane. Cu toții am realizat una dintre principalele etape și anume obținerea diplomei de licență. Acesta este un pas major în călătoria vieții noastre, unul care trebuie să ne formeze viitorul ca specialist.
Sunt mândru să fiu absolvent al specialității Business și Administrare. În cadrul studiilor de licență mi-am format temelia viitorului meu, care mi-a deschis multe uși și oportunități pentru succesul meu mai departe. Mi-am format abilități de conducere, manageriale și încrederea în sine.
Universitatea de Stat din Moldova a devenit o parte importantă a vieții mele, iar departamentul Business și Administrare a fost prima treaptă a acesteia.
Îndemn cu încredere, să fii student la USM.

MORGUN IULIA
Absolventa specialității Business şi Administrare, promoţia 2021
I graduated the State University of Moldova in 2018. There were three amazing years at the Faculty of the Economic Sciences, Business and Administration specialty. I really enjoyed learning at this University as I had the opportunity to discover the business world in English language. I am currently working at logistic company in England as client-coordinator for 5 customers and supervisor in the main office. I was offered my job before graduation and have been working there since I get my diploma from USM in 2 languages.
I’m proud that I studied at this University and came out with the results I wanted. I gained a great experience during all the events, meetings and projects where I participated during these 3 years. It has given me a lot of confidence and knowledges that are desirable at my current job.

ROADEDEAL BEATRICE
Absolventa specialității Business şi Administrare, promoţia 2021
Mă numesc Roadedeal Beatrice și sunt absolventa Universității de Stat din Moldova, Facultatea Științe Economice, Specialitatea Business și Administrare. Studiile de licență m-au ajutat enorm să mă descoper ca personalitate, au contribuit esențial la dezvoltarea aptitudinilor și cunoștințelor în domeniul Afacerii. Actualmente, acest lucru mă ajută enorm în domeniul în care activez, oferindu-mi posibilitatea să ofer un aport considerabil întreprinderii. Acest lucru se datorează în mare parte profesorilor, care au avut grijă să mă îndrume și să-mi ofere cele mai prețioase cunoștințe. De aceea, aduc sincere mulțumiri și îi cuprind cu drag pe fiecare în parte!

 

 

 

TONICA ELENA
Absolventa specialității Business şi Administrare, promoţia 2020
În anul 2020 am absolvit studiile de licență la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea Științe Economice, Departamentul Administrarea Afacerilor, Specialitatea Business și Administrare. În prezent îmi continui studiile de masterat la același departament, programul Administrarea Afacerilor, deoarece, într-adevăr aici poți obține cunoștințe vaste și utile în domeniul economic și în special pentru lumea afacerilor. Ferm, pot afirma că abilitățile, cunoștințele și deprinderile dobândite, au contribuit la dezvoltarea mea personală și au un impact major la începerea, în prezent, a unei cariere de succes. Acest fapt, este meritul celor mai buni, competenți și sufletiști profesori, datorită cărora am ajuns acolo unde sunt. Respectiv, țin să le aduc cele mai mari mulțumiri pentru contribuția lor.

 

 

ZAHARCO ALLA
Absolventa specialității Business şi Administrare, promoţia 2021
Хочу выразить искреннюю благодарность Молдавскому государственному университету за предоставленную возможность реализовать свой потенциал! Университет дает действительно хорошую базу знаний, которую можно применить в дальнейшем как в профессиональной, так и в личной жизни.
Особенное большое спасибо преподавателям экономического факультета Департамента Управление бизнесом за высокий профессионализм, компетентность, отзывчивость и терпение. Ваша работа — это настоящий пример энтузиазма и самоотдачи! Нам очень повезло учиться у таких талантливых, умных и добрых людей.
Также хочется донести и до абитуриентов следующие важные слова: будьте уверенными в своих силах и выборе будущей профессии. Главное — прислушивайтесь к своим желаниям, чтобы данный выбор оказался правильным!

ZAMKOV YULIA
Absolventa specialității Business şi Administrare, promoţia 2021
At first, I thought university is just a way to leverage promising career. In fact, it is also a great opportunity to grow personally from the experience. From my point of view first year of studying there can be a little intense, new teachers and a lot of information, it’s a totally different thing from school.
We had interesting subjects especially in second and third year, such as ergonomics/marketing/ principles of business/information management etc., it was riveting not just because of the content of those lessons but the modern, fascinating ways two teachers gave us the information. Accurate, modern technologies they used, different apps they showed us and in general the variety of informational tools we had was a great experience, compared to other teachers that had the same study program without some present-day methods of teaching.
Surely, we had a lot of challenging homework, projects but it was easy-going as we were inspired by our teachers. (not by all of them honestly)
Studying in english was cool too, I do not regret this decision at all. Somehow in English the information we received was way more interesting than in Romanian.