CONFERINŢA ŞTIINŢIFICĂ INTERNAŢIONALĂ: „PARADIGME MODERNE ÎN DEZVOLTAREA ECONOMIEI NAŢIONALE ŞI MONDIALE”, 6-8 OCTOMBRIE 2023

Facultatea de Științe Economice a Universității de Stat din Moldova are onoarea să vă invite să participați la cea de-a XVI-a ediție a Conferinței internaționale „Paradigme moderne în dezvoltarea economiei naționale și mondiale”, dedicată aniversării a 70 de ani de la înființarea Facultății de Științe Economice în cadrul Universității de Stat din Moldova.

CONFERENCE ANNOUNCEMENT

Conferința va avea loc la Chișinău, Republica Moldova, între 6 și 8 octombrie 2023. Avem oportunitatea să continuăm tradiția edițiilor trecute, care au fost recunoscute pe scară largă ca fiind de mare succes. Suntem încrezători că și în acest an, conferința va reuni cercetători, oameni de știință și experți, care vor avea ocazia nu numai să prezinte rezultatele ultimelor lor cercetări, ci și să construiască noi conexiuni și parteneriate. Prezentările susținute la conferință vor fi publicate în într-un număr special al revistei științifice Studia Universitatis Moldaviae, seria Științe Economice și ale Comunicării.

Vă așteptăm cu drag la Conferința „Paradigme moderne în dezvoltarea economiei naționale și mondiale” din 2023 pentru a împărtăși experiența și bucuria evenimentului.

În numele comitetului organizatoric,
Maria HĂMURARU, dr., conferențiar universitar,
Decană  Facultatea de Științe Economice, USM