Campania de informare a liceenilor cu privire la oferta educațională pentru programul de licență: Finațe și Bănci

La data de 3 mai 2022, Facultatea de Științe Economice, Departamentul Finanțe și Bănci reprezentat de: Șef departament Mulic Andrei, dr.,conf.univ., Gîrlea Mihai, dr.,conf.univ., Lachi Cristina, lect.univ., Zagoreț Adelia, studentă anul III Finanțe și Bănci, au fost în campania de informare a liceenilor cu privire la oferta educațională pentru programul de licență: Finațe și Bănci.

La întilnire au participat elvii din: Liceul Teoretic ,,Prometeu” Baraboi, Liceul Teoretic ,,Alexandr Pușkin” Dondușeni, Liceul Teoretic ,,Alexei Mateevici” Dondușeni, Liceul ,,Mihai Eminescu” Sudarca, Centrul de Excelenţă în Horticultură şi Tehnologii Agricole din Țaul, evenimentul a fost organizat în colaborare cu Direcția Educație Dondușeni reprezentată de șef Dna Gulnara Grigorev.

Elevii au fost informați despre oferta educațională a Facultății de Științe Economice: Specialitatea: Marketing și Logistică, Servicii Hoteliere, Turism și Agrement, Finanțe și Bănci, Business și Administrare, Contabilitate, a fost prezentată misiunea facultății și oportunitățile de angajare. Elevii au manifestat inters cu privire la studii și au adresat întrebări la care au răspuns  cadrele didactice și studenta prezentă. În cadrul întilnirii au participat circa 120 de elevi.

Sincere mulțumiri pentru receptivitate Dnei Gulnara Grigorev, șef Direcția Educație Dondușeni, Liliana Guțanu, director Liceul Teoretic ,,Alexei Mateevici” Dondușeni, Levițchi Aurelia, director Liceul Teoretic ,,Prometeu” Baraboi, Elena Repcinscaia, director Liceul Teoretic ,,Alexandr Pușkin” Dondușeni, Zaiaț Natalia, director Liceul ,,Mihai Eminescu” Sudarca, Serdeșniuc Aurel, director Centrul de Excelenţă în Horticultură şi Tehnologii Agricole din Țaul.