Anunț!

𝐈𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜ă-𝐭𝐞! 𝐅𝐢𝐢 𝐬𝐨𝐥𝐢𝐝𝐚𝐫 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 î𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐫ă𝐢𝐞ș𝐭𝐢!

Lansează-ți o afacere verde. Ai o idee și nu știi de unde să începi? Te invităm la Seminarele dedicate brandingului startup-urilor verzi: 𝐔𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭-𝐮𝐩 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞!

Pe parcursul a două săptămâni vom parcurge pas cu pas fiecare etapă, de la generarea ideii de afacere până la startul afacerii.

Crezi că nu-i pentru tine? Te înșeli! Ești persoana potrivită, fiindcă știm că-ți pasă de modul în care se fac afacerile în Moldova. Accesează link-ul, înregistrează-te, fă-ți liber în agendă și ne vedem cu drag începând. Ai două opțiuni, Grupul I 29 mai 2023 – 02 iunie 2023 sau 05 iunie 2023 – 09 iunie 2023, ora 09:00, la Universitatea de Stat din Moldova, bloc central, sala 331.

Cine suntem noi?

𝗠𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗛ă𝗺𝘂𝗿𝗮𝗿𝘂, cred în tinerii țării noastre, în creativitatea și ingeniozitatea lor, în faptul că putem avea o afacere profitabilă fără să dăunăm mediului ambiant.

𝗔𝗱𝗿𝗶𝗮𝗻𝗮 𝗕𝘂𝘇𝗱𝘂𝗴𝗮𝗻, îmi plac tinerii motivați și dispuși să transforme lumea într-o versiune mai bună.

Aceste seminare sunt desfășurate în corespundere cu metodologia programului Start and Improve Your Business (SIYB) implementat în Moldova în cadrul Proiectului Stimularea economiei verzi în Republica Moldova cu susținerea The International Labour Organization (ILO).