AIR Antreprenorial la USM: instruire teoretică și practică cu oameni de afaceri și manageri 

Asociația Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova invită studenții USM să descopere istoriile de succes ale antreprenorilor și managerilor de top, care reprezintă companii cu experiență ce operează la nivel internațional.

Data: 16 decembrie

Ora: 11.00

Locația: Universitatea de Stat din Moldova, Aula ,,Regina Maria”, str. Alexei Mateevici 60

Vorbitori:

CONSTANTIN COȚOFAN,  administrator LTM Moldova

DANIEL NUȚIU, director executiv Asociația Investitorilor din România

Profesioniști în sectorul investițional și managementul afacerilor în domeniul industriei ușoare vor descrie climatul de afaceri, vor vorbi despre propria experiență profesională, vor veni cu recomandări și oportunități pentru tinerii ambițioși.

Proiectul AIR Antreprenorial, realizat de Asociația Investitorilor din România, oferă studenților din Republica Moldova posibilitatea de a cunoaște istoriile de succes ale oamenilor de afaceri și managerilor de talie internațională, de a afla informații utile și interesante despre modul în care teoria se transpune în practică, de a beneficia de recomandări și soluții pentru dezvoltare profesională. Ulterior, AIR Antreprenorial își propune organizarea de internship-uri pentru studenții din Republica Moldova în cadrul companiilor din România (membri AIR sau parteneri) și finanțarea proiectelor „start-up pentru tineri”, pe bază de concurs.

Asociaţia Investitorilor din România a fost fondată în anul 2018, cu sprijinul Ambasadei României în Republica Moldova. Încurajarea mediului de afaceri la nivel local și regional, atragerea noilor investiții private din România, implementarea bunelor practici europene se numără printre obiectivele strategice ale AIR. Fiind cea mai reprezentativă asociație a investitorilor români în Republica Moldova, AIR contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri din țară, la armonizarea dialogului între autorități și mediul de business. Investitorii din România, membri AIR, promovează exemple de guvernanță corporativă, de corectitudine și transparență în business — practici implementate cu succes în statele UE. În cadrul politicii de responsabilitate social corporativă, membrii AIR finanțează proiecte sociale, educaționale și culturale, în beneficiul tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Pentru orice informații suplimentare, rugăm să ne contactați.

Tel MD:  +373 (0) 60719719

e-mail: secretariat@air-rm.md

www.air-rm.md