Acceleratorul de inovații Dreamups, partener general – Orange Systems

Acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups lansează un pre-accelerator online de afaceri tehnologice pentru tineri și studenți.

Pre-acceleratorul online Dreamable își propune popularizarea inovației, modelelor de business scalabile și crearea afacerilor cu misiune în rândul tinerilor.

Programul va decurge 2 luni organizate în sesiuni săptămânale susținute de mentori locali,  în cadrul cărora participanții vor putea identifica idei de afaceri sustenabile, vor îndeplini sarcini practice, vor participa la sesiuni de mentorat pentru a acumula cunoștințele necesare lansării propriul startup.

Oportunități:

– comunicare cu experții și mentorii care și-au lansat propriile afaceri tehnologice;

– brainstorming în identificare ideilor cu potențial de success;

– networking prin evenimente de antreprenoriat organizate de Dreamups pentru inspirație, motivație și consolidarea relațiilor.

Programul este structurat în opt module creative pentru a dezvolta un startup scalabil de succes: inițierea de startup-uri scalabile, identificarea unei idei potrivite, planificarea unui model de business și coordonarea activității de marketing pentru lansarea afacerii.

Tinerii vor avea acces la sute de resurse și materiale educaționale relevante, având  posibilitatea să cunoască și să lucreze în grup cu alți participanți din program.

Taxa de participare în program constituie 799 MDL.

Aplicările sunt deschise până pe data de 09 MAI, ora 23:59, detalii pe dreamable.md

Dreamable este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, partener general – Orange Systems.