Vizita masteranzilor la Hotelul Jolly Alon

Pe data de 25 octombrie 2018, masteranzii anului II, de la specialitatea Management și Marketing Hotelier și Turism , împreuna cu doamna dr. conf. univ. Lucia Castraveț  au petrecut orele de la disciplina “Managementul proiectelor în servicii și turism” în cadrul catedrei de-localizate „Economie, Marketing, Turism” din hotelul Jolly Alon, hotel cu o istorie de mai bine de 20 de ani, primul hotel de patru stele din Chișinău.

La masa rotundă desfășurată în incinta sălii de conferințe a catedrei am discutat împreună cu reprezentanta administrației hotelului, doamna Manager Vânzări, Rusu Aliona, dar și cu dra Nicole, angajata recepției despre toate succesele de care se bucură hotelul, precum și de planurile de viitor. Doamna manager Rusu Aliona a menționat că se bucură mult de rezultatele proiectului LMPH, unul dintre cele mai mari proiecte desfășurate în cadrul hotelului în colaborare cu prima instituție de învățământ superior Universitatea de Stat din Moldova.

Hotelul are 6 etaje unde sunt amplasate cele 3 săli de conferință, cu o capacitate diferită (pentru 30, 90 și 120 de persoane respectiv), un restaurant, un bar, recepție, SPA, bazin, dar și un număr mare de camere distribuite pe cele 6 etaje. Studenții au avut posibilitatea să vadă cum funcționează hotelul pe Front și Back office, astfel că au cercetat minuțios cele 6 camere la care au avut acces, dar și sălile de conferință.

 

25/10/2018                                                           Masterandele grupei MMHT-171, FȘE, USM